Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Serum προσώπου χειροποίητο…

    Τα serum είναι πολύ ευεργετικά για την επιδερμίδα μας. Μαλακώνουν τις ρυτίδες, θρέφουν το δέρμα μας και χαρίζουν καθαρή και νεανική όψη στο πρόσωπό μας,ειδικά μετά την ηλικία των 30 η χρήση τους θεωρείται απαραίτητη καθώς μειώνουν τα σημάδια πρόωρης γήρανσης!

     Το μειονέκτημα όμως με τα serum του εμπορίου είναι ότι κοστίζουν πολύ και επιβαρύνουν αρκετά το πορτοφόλι μας. Γι’αυτό λοιπόν σας προτείνω να το φτιάξετε μόνες σας με μια πολύ απλή,οικονομική και προπάντων φυσική συνταγή. Εξάλλου το να δημιουργούμε πράγματα με τα χέρια μας είναι απόλυτα δημιουργικό και αρκετά αγχολυτικό!
   
  Για την συνταγή που σας προτείνω θα χρειαστείτε : 4 κουταλιές της σούπας αμυγδαλέλαιο και 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο! Σε ένα σκούρο φιαλίδιο θα βάλετε πρώτα τις  2 κουταλιές αμυγδαλέλαιο,μετά τις 30 σταγόνες του αιθέριου ελαίου και τέλος τις τελευταίες 2 σταγόνες αμυγδαλέλαιου,θα ανακινήσετε το φιαλίδιο καλά και θα το αφήσετε να σταθεί για 24 ώρες! Το serum σας είναι έτοιμο, πριν από κάθε χρήση θα το ανακινείτε και θα βάζετε μικρή ποσότητα στο δέρμα σας πάντα με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω,οι ποσότητες που σας δίνω είναι ενδεικτικές αυτό που θα πρέπει να προσέχετε πάντα είναι η σειρά που βάζετε τα έλαια!
  
   Το serum αυτό διαρκεί περίπου έξι μήνες σε δροσερό και σκοτεινό μέρος…

    
 Καλή Επιτυχία!
    
Κουσουλίνη Αντωνία
     
make up artist-Aισθητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου